Finançament

Trioteca va gestionar hipoteques per 500 milions el 2020

La plantilla de la ‘fintech’ s’ha triplicat, fins a assolir els 35 utilitzats

1
Es llegeix en minuts
Max Jiménez Botías
Max Jiménez Botías

Periodista

ver +

Trioteca, la plataforma digital hipotecària, ha tancat l’exercici del 2020 amb un creixement del 250%. La ‘hipotech’ ha gestionat 2.500 hipoteques per valor de 500 milions d’euros i preveu créixer el 2021 un 200%. La plantilla de la companyia s’ha triplicat aquest 2020 arribant als 35 treballadors que preveu duplicar aquest any.

«Trioteca preveu fer canvis a la plataforma per millorar la usabilitat i l’experiència d’usuari i implementarà noves funcionalitats per millorar la comunicació amb el client i acompanyar-lo encara més lluny en el procés hipotecari. L’equip treballa per llançar nous serveis i noves línies B2B en col·laboració amb agents del sector immobiliari per facilitar el procés de contractació de la hipoteca», destaca la ‘fintech’.

La firma ha perfeccionat funcionalitats de la seva plataforma tecnològica, ha millorat el seu producte que facilita el procés de recerca, selecció i contractació de la hipoteca de manera àgil i transparent. La companyia també ha obert una nova línia B2B amb la posada en marxa, juntament amb el col·lectiu API, d’una plataforma digital per facilitar als agents immobiliaris el procés de venda d’un immoble. La plataforma la utilitzen més de 570 agents del col·lectiu API a Catalunya per oferir un servei digital a tots els seus clients.

Plataforma de contractació

Notícies relacionades

Trioteca posa a disposició dels usuaris una plataforma que els acompanya en el procés de contractar una hipoteca. La companyia verifica en primer lloc, i amb les dades que li facilita a l’usuari, si aquest pot adquirir una vivenda i quant finançament podrà obtenir. L’algoritme de la plataforma analitza les particularitats de cada potencial comprador i de la vivenda que vol adquirir i els creua amb la informació de més de 200 ofertes hipotecàries de 37 entitats financeres d’Espanya. La plataforma selecciona així les ofertes que millor s’ajusten a les necessitats de l’usuari de manera imparcial.

Trioteca ha creat un sistema tecnològic de connexió amb els bancs que li permet oferir un procés més automatitzat i àgil, i facilita la gestió a les entitats bancàries per obtenir nous clients d’hipoteques sense dedicar força comercial a aquesta tasca.