tràmits suspesos

L'allau de peticions d'ajuts per a bars col·lapsa el sistema informàtic de la Generalitat

El tràmit per demanar ajuts de bars, restaurants i centres d'estètica tancats s'iniciarà aquest dijous

bar-barcelona

bar-barcelona

1
Es llegeix en minuts

L’allau de peticions d’ajuts per a bars i restaurants (i centres d’estètica) ha col·lapsat els sistemes informàtics de la Generalitat i ha obligat a ajornar l’inici de la tramitació un dia, a aquest dijous a les nou del matí.  

Notícies relacionades

Segons la Generalitat, «a causa d’una incidència tècnica ocorreguda en la plataforma de tramitació electrònica de la Generalitat, el tràmit per sol·licitar els corresponents ajuts per part de bars, restaurants i centres d’estètica afectats per les últimes mesures sanitàries actualment no està operatiu». La previsió inicial és que el tràmit estigui disponible a partir de demà dijous a les nou del matí. El col·lapse s’ha produït en gran manera perquè l’ordre de recepció d’aquests ajuts estarà en funció del moment en què s’hagin gestionat telemàticament. 

En conseqüència, el termini de 15 dies hàbils per presentar les sol·licituds començarà a comptar a partir d’aquest dijous. La informació s’actualitzarà puntualment a través de les xarxes socials, i de les webs del Departament d’Empresa i Coneixement, del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), i de Canal Empresa.