director financer

Dimiteix un alt càrrec de Correus per enviar un whatsap sexual sobre una prostituta a un grup de treball

Ducay va enviar la foto de la dona dutxant-se al canal de l'Associació Espanyola de Directius

«Trincada d'avui. Espectacular»: així presumia d'haver regatejat el preu amb èxit

zentauroepp54024331 roberto ducay200707141400

zentauroepp54024331 roberto ducay200707141400

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Roberto Ducay, fins ara director financer i d’Expansió de Correus, ha dimitit aquest dimarts del seu càrrec després d’enviar un missatge de WhatsApp d’índole sexual en el qual suposadament es vanagloriava d’haver contractat els serveis d’una prostituta a un preu inferior a l’inicialment sol·licitat. Les mateixes fonts van indicar a EP que Ducay «ja està fora de la companyia». 

Ducay ha presentat la seva dimissió de Correus després de ser expulsat de l’Associació Espanyola de Directius (AED). L’exdirectiu de l’empresa pública va difondre la matinada de l’11 de juny en el grup de WhatsApp de l’AED una imatge d’una dona dutxant-se juntament al missatge: «Trincada d’avui. Espectacular!!!» tal com avança el diari ‘ABC’.

Foto i regateig

Notícies relacionades

Seguidament, va enviar unes captures de pantalla de la conversa amb l’esmentada dona, en les quals es negociava el preu per un servei sexual i es vantava que, tot i que ella li demanava 200 euros, havia aconseguit rebaixar el pagament a 150 euros.

Quan la resta de la vintena de membres del grup, entre els quals figuren el president de Càritas i dues directives de la Cambra de Comerç i de la companyia d’assegurances Mapfre, van llegir la conversa de WhatsApp, el president del Consell Madrid de l’AED, Juan Carlos Gallego, va expulsar Ducay del grup a primera hora del matí. 

Temes:

Correus