27 maig 2020

Anar al contingut

IMPULS PRODUCTIU

La campanya 'Això no ha de parar' entra en la fase d'accelerar l'economia

#EActíVate aborda el repte de superar les conseqüències de la crisi sanitària en l'estructura empresarial i industrial

La iniciativa suma més de 3.000 empreses que suposen el 4% del PIB i més d'un milió de llocs de treball

El Periódico

La campanya #EstoNOtienequePARAR, iniciativa llançada fa poc més de dos mesos i mig per 200 empreses per reconèixer i recolzar públicament les empreses que contribueixen al fet que la roda de l’economia espanyola no pari malgrat les mesures de confinament activades per la pandèmia del coronavirus, ha entrat en una segona fase, batejada amb el nom de #EActíVate. Amb aquesta fase s’aborda un nou repte més important: accelerar i activar l’economia per superar les conseqüències socials i econòmiques de la crisi sanitària en l’estructura empresarial i industrial.

#EstoNOtienequePARAR ha sumat des del 16 de març passat multitud d’empreses, petites, mitjanes i grans, autònoms, treballadors, professionals i empresaris, de diversos sectors i de tots els racons de la geografia nacional. I en només dos mesos i mig actualment compta amb el recolzament de més de 3.000 empreses que representen més d’un 4% del PIB espanyol i més d’un milió de llocs de treball.

La col·laboració activa de tots ells ha permès posar en relleu l’esforç exemplar que diàriament fan tots els que formen part del teixit empresarial en el seu conjunt i, a través de la campanya de comunicació , ha contribuït a posar nom i cognoms concrets a empreses i autònoms, de totes les mides i sectors, que no han parat i que durant aquests dies han continuat generant confiança, creant riquesa i consolidant l’ocupació. En total, més de 3.000 casos reals concrets que s’han donat a conèixer en molt diversos canals; més de 100 casos publicats a televisions i ràdios nacionals i autonòmiques, 800 notícies en premsa, 640 casos explicats a la web i 700.000 visualitzacions dels vídeos de les empreses participants.

Punt de trobada

Ara, amb l’impuls de tot aquest engranatge, s’obre aquesta nova fase i neix #EActíVate, un projecte que evoluciona per convertir-se en el punt de trobada entre empresaris, autònoms i treballadors, per continuar donant visibilitat a les seves idees i fets amb l’objectiu afegit de dignificar la seva tasca i retre’ls homenatge, inspirar els altres, i sobretot servir d’estímul per reactivar junts l’economia del país.

En paraules de Paula Llop, coordinadora del projecte, «#EActíVate és l’evolució lògica de #EstoNOtienequePARAR, un pas més per donar a conèixer el que està fent el nostre teixit productiu amb l’objectiu que la roda de l’economia no pari».

I afegeix: «En només dos mesos i mig hem aconseguit ajuntar-nos en aquest objectiu comú més de 3.000 empreses i donar a conèixer el nostre compromís. Ara ja no es tracta únicament de no parar, sinó d’accelerar. No és moment de posar-se límits. Per això estem enfocant tota la nostra acció per impulsar l’activitat econòmica, per continuar actius, perquè la millor manera de predir el futur és creant-lo, i en aquest projecte estem units milers de bojos creatius i inspiradors. És el moment de fer el que millor sabem fer: arriscar-nos, emprendre, treballar, ser creatius i generar benestar».