motos de lloguer

Cooltra reprèn el servei amb el 50% de la flota

La tornada a l'activitat ha suposat l'aplicació de mesures especials de neteja i higiene

zentauroepp44310861 e-cooltra181122102130

zentauroepp44310861 e-cooltra181122102130 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso

La firma de motos de lloguer Cooltra ha informat de la posada en marxa del servei amb el 50% de la seva flota de motos de lloguer. Des d’aquest dilluns, els usuaris d’eCooltra ja poden tornar a utilitzar el servei per als seus desplaçaments de força major (anar a treballar, al metge, a comprar menjar, etc.), de 6 del matí a la mitjanit, tots els dies de la setmana.

La tornada a l’activitat ha suposat l’aplicació de mesures especials de neteja i higiene. La companyia ha aplicat un nou protocol de desinfecció amb productes homologats per les autoritats sanitàries. També s’ha accelerat el temps de reemplaçament de cascos i s’ha incrementat el nombre d’elements d’un sol ús disponibles. La idea de l’empresa és que un servei de mobilitat com la moto té clars avantatges per evitar contagis davant el servei públic de transport col·lectiu.

L’empresa manté una promoció que descompta 0,50 euros en cada viatge que duri més de cinc minuts. 

Notícies relacionades

Durant el confinament, Cooltra va difondre que estaven entregant fruita setmanalment a la Creu Roja per repartir entre les famílies amb més necessitat. També es van cedir motos de manera gratuïta a Metges sense Fronteres per facilitar els seus desplaçaments i també a emprenedors, com els responsables de la firma OxyGEN, que ha desenvolupat un prototip de respirador d’emergència per a centres sanitaris.

A Portugal, Cooltra ha deixat part de la seva flota de vehicles a un programa d’entrega domiciliària de productes de primera necessitat a gent d’avançada d’edat.