Empreses davant el Covid-19

Danone compromet un milió de iogurts al mes durant la crisi en el seu programa d'acció social

Treu una campanya a favor de la seguretat dels seus empleats, per donar suport a col·lectius vulnerables i a famílies

donacin-danone-2

donacin-danone-2

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS

Danone donarà un milió de iogurts i 180.000 litres d’aigua al mes durant la crisi del coronavirus, a més de productes d’alimentació infantil per a nadons, i anuncia una prima per premiar la tasca dels seus treballadors durant l’estat d’alarma, segons ha indicat en un comunicat aquest divendres.

Ho fa dins del seu programa ‘Alimentar por amor’, que contempla mesures per garantir el subministrament i la seguretat dels empleats de Danone i els integrants de la cadena alimentària,  i recolzament als col·lectius vulnerables i a les famílies.

La contribució de Danone es canalitzarà a través de diferents entitats amb les quals col·labora, com ara Creu Roja Espanyola, la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL), l’Associació Espanyola d’Aigües Minerals (ANEABE), Càritas i Food4Heroes.

«La crisi global que estem passant requereix un compromís de tots. En aquestes circumstàncies excepcionals, les empreses poden ser exemple de solidaritat, empatia i compromís, valors amb què Danone s’ha identificat al llarg dels seus cent anys d’història», ha assenyalat el director general i conseller delegat de Danone Espanya, Paolo Tafuri.

Tafuri ha remarcat que, en un «context d’incertesa, és important mantenir i assegurar el subministrament d’aliments de primera necessitat, com ho són els lactis, llets infantils i l’aigua mineral, als col·lectius més vulnerables». «Per això col·laborem amb entitats que ens ajudaran a fer arribar la nostra ajuda a qui més la necessita», ha assenyalat.

Bonificació als seus empleats

D’altra banda, la companyia ha destacat l’esforç que estan realitzant en aquests moments totes les baules de la cadena, des de ramaders i transportistes, fins a treballadors de les plantes, força de vendes i professionals tècnics, que cada dia continuen en els seus llocs de treball.

Danone assenyala que el seu esforç permet que els seus productes continuïn arribant diàriament a consumidors, pacients i clients en el marc de mesures excepcionals de confinament.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, per reconèixer aquest compromís, Danone oferirà una prima excepcional als seus empleats a Espanya que han d’acudir diàriament als centres de treball (fàbriques, centres logístics), mentre duri l’estat d’alarma i confinament.

Aquesta mesura també ha sigut aplicada a nivell global per part de la companyia, que ha assumit un compromís amb la seva plantilla a tot el món, garantint el 100% dels salaris dels seus 100.000 treballadors fins al mes de juny. A Espanya, les tres divisions de la companyia compten amb una plantilla pròxima als 2.000 treballadors.