AUTOMOCIÓ

¿Fart del coronavirus? Volkswagen presenta els seus resultats en 'streaming'

Volkswagen recorre al directe 'online' per evitar l'assistència de públic i mitjans i fer el balanç econòmic de l'any 2019 a 'porta tancada' pel coronavirus

El consorci anunciarà els resultats de totes les seves marques, inclosa Seat, que farà una presentació pròpia també via 'streaming' el pròxim 25 de març

zentauroepp42891228 herbert diess180412200850

zentauroepp42891228 herbert diess180412200850 / Denis Balibouse

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El coronavirus ha afectat l’activitat de la majoria de companyies a Europa i el món. Són moltes les empreses automobilístiques que han hagut d’aturar la seva activitat. Només a EspanyaSeat i Nissan ja han deixat de produir automòbils, igual que Ford i Michelin ha paralitzat la seva activitat industrial. Renault també ha iniciat l’aturada de les seves operacions al país. A Europa, per posar-ne alguns exemples, FerrariLamborghini o Brembo també han decidit tancar les seves plantes.

Notícies relacionades

El Grup Volkswagen, adaptant-se a aquesta situació, ofereix en ‘streaming’ la seva conferència anual de publicació dels resultats del 2019 aquest mateix dimarts 17 de març a partir de les 9 del matí. La compareixença se celebra ‘a porta tancada’ com a mesura per evitar el contagi del Covid-19. El consorci alemany oferirà les dades de totes les seves marques, inclosa Seat, per fer el retrat econòmic de l’any passat.

Seat, per la seva banda, també tenia preparada una presentació pròpia dels seus resultats el pròxim 25 de març. La data es manté, perquè el grup, recorrerà a Internet per organitzar un esdeveniment virtual via ‘streaming’ i així evitar l’assistència de públic.