compravenda

La famila Monje compra dos nous edificis al 22@

L'operació es realitza per 25 milions d'euros i se suma als projectes que el grup té al barri tecnològic

med i 6 car 1200

med i 6 car 1200

1
Es llegeix en minuts
Max JIménez Botías

Barcelonesa de Inmuebles, societat patrimonial de la família Monje, ha comprat, assessorada per CBRE, els edificis Med 1 Med 2. L’operació s’ha tancat a través d’un procés fora de mercat per 25 milions d’euros, aproximadament. D’aquesta manera, el ‘family office’ consolida la seva aposta pel 22@ al sumar aquests edificis a uns altres dos immobles existents a Pallars-Llacuna coneguts com a Platinum @ BCN. A més, actualment també participa en un nou projecte en desenvolupament al districte tecnològic.

Es tracta de dos edificis únics per la seva ubicació a primera línia de mar, al passeig Garcia Fària i al carrer Josep Ferrater i Mora, ubicats a la zona de Diagonal Mar i Front Marítim. L’edifici Med 1 disposa de 2.751 metres quadrats entre planta baixa i primera planta, i Med 2 té 3.342 metres repartits en sis plantes. Els dos edificis estan destinats a oficines, amb un 100% d’ocupació i entre els seus llogaters compten amb el conegut ‘coworking’ barceloní Aticco.

Demanda sòlida

Notícies relacionades

Els immobles es troben en una zona molt pròxima al 22@ i tenen una sòlida demanda de llogaters que busquen edificis de qualitat en un barri que ha aconseguit consolidar-se com un dels principals eixos de creixement de la capital catalana. Barcelona s’ha erigit en els últims tres anys com un dels destins d’inversió prioritària per als fons internacionals. De fet, s’ha arribat a volums d’inversió internacional rècord: el 2019 el capital internacional va arribar a acaparar el 80% de les operacions d’inversió en Barcelona.

Segons comenta Xavier Güell, director d’inversions de CBRE Barcelona: «Aquesta àmplia presència de l’inversor internacional és sens dubte un bon indicador de la fortalesa del mercat» i destaca també que «és essencial mantenir un teixit inversor local actiu i fort, perquè es tracta de la classe d’inversor que està per quedar-se al marge del moment del cicle econòmic en què ens trobem».