iniciativa

Barcelona Tech Spirit, una via per pal·liar la falta del 4YFN

L'ajuntament i Generalitat avalen unes jornades d'emprenedors i inversors del 24 al 26 d'aquest mes a la capital catalana

btc-jornadasemprendi car 1200

btc-jornadasemprendi car 1200

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Barcelona Tech Spirit. Així s’ha decidit batejar les jornades que se celebraran del 24 al 26 de febrer a Barcelona per pal·liar la cancel·lació del saló de ‘start-ups’ Four Years From Now (4YFN), lligat al MWC 2020, que tampoc se celebrarà després que l’organització, la GSMA, decidís suspendre’l pel temor al coronavirus.

Després d’una reacció ràpida per part de l’ecosistema emprenedor, encapçalada per Barcelona Tech City, s’ha arribat a aquesta iniciativa amb el recolzament de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i altres institucions de la comunitat ‘start-up’. Els detalls es van tancar ahir en una reunió d’urgència entre la cúpula de Barcelona Tech City, representants de l’ajuntament i de la Generalitat, com va avançar EL PERIÓDICO.

Foment de l’emprenedoria

Les jornades, que no pretenen substituir el 4YFN, però sí aprofitar que ja hi havia contactes, cites i trobades planificats entre emprenedors i inversors, comptaran amb conferències de foment de l’emprenedoria i aglutinaran trobades de ‘networking’ entre els emprenedors de la ciutat i els fons d’inversió internacionals que ja tenien previst visitar Barcelona en aquestes dates.

A més, es posaran en marxa noves activitats orientades a promoure l’intercanvi entre les ‘start-ups’ de Barcelona i els diferents fons internacionals.

Notícies relacionades

Segons Miguel Vicente, president de Barcelona Tech City, «aquesta iniciativa ha sorgit de manera espontània, des de la base de l’ecosistema emprenedor, i ha tingut una resposta magnífica i immediata per part de tots els agents implicats i demostra la força, l’activisme, la solidesa i la solidaritat de l’ecosistema tecnològic de Barcelona.»