Vueling i Iberia cancel·len vols a l'aeroport de Barcelona davant de la vaga de divendres

zentauroepp14697281 vueling prat190523153831

zentauroepp14697281 vueling prat190523153831

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vueling ha cancel·lat aquest dijous de manera preventiva un total de 36 vols previstos per a aquest divendres a l’aeroport de Barcelona, a causa de la convocatòria de vaga general convocada aquest divendres, segons han informat fonts de la companyia. Iberia també ha cancel·lat dotze vols programats per a divendres entre Madrid i Barcelona (sis d’anada i sis de tornada). L’aerolínia ha anul·lat els esmentats passatges a causa de la convocatòria de vaga dels sindicats Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) i ja ho estan comunicant als passatgers afectats.

Les fonts esmentades han detallat que 18 vols tenen origen a l’aeroport del Prat i els 18 restants tenen destí a la instal·lació, i han defensat que els han cancel·lat perquè es tracta d’una situació aliena a la companyia i per minimitzar l’impacte als usuaris.

Iberia cancel·la 12 vols

Iberia ha cancel·lat aquest dijous un total de 12 vols programats per a aquest divendres entre Barcelona i Madrid. Es tracta de sis vols d’anada i tornada del pont aeri entre les dues ciutats. 

En la seva pàgina web, Iberia ja havia avisat que aquest divendres 18 d’octubre alguns dels vols podrien veure’s afectats i ha informat de les alternatives que tenen els viatgers afectats.

En concret, els passatgers que tinguin com a origen o destinació Barcelona aquest divendres en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum i hagin comprat el seu bitllet directament en les seves pàgines web o a Serviberia fins al 16 d’octubre, tenen la possibilitat de reservar en qualsevol altra data fins al 23 d’octubre de 2019.

Notícies relacionades

Al contrari, si han comprat el bitllet per viatjar amb qualsevol de les marques d’Iberia en una agència de viatges, s’hauran de dirigir a l’agèbcia per modificar la seva reserva.

A més, l’aerolínia avisa els seus clients que si té reservat un vol que pugui estar afectat, poden facilitar les seves dades de contacte a l’àrea de Gestió de reserves perquè se’ls pugui informar de qualsevol novetat rellevant sobre el seu viatge a través del servei Iberia connecta.