sector financer

El BBVA eliminarà la retirada d'efectiu per finestreta en algunes oficines

El canvi afectarà un número reduït de sucursals, segons l'entitat financera

zentauroepp17683426 oficina bbva madrid190215134531

zentauroepp17683426 oficina bbva madrid190215134531

1
Es llegeix en minuts

El BBVA deixarà d’oferir el servei de retirada d’efectiu en finestreta i altres operacions com ingressos o pagament de factures en algunes oficines com a resultat de la posada en marxa del seu nou model de distribució. No obstant, aquest canvi, que afectarà un número molt reduït de sucursals de les més de 2.730 oficines que l’entitat té a Espanya, es veurà pal·liat en certa mesura.

Fonts del banc han explicat que hi haurà una sucursal central molt a prop de la qual s’eliminarà el servei d’efectiu en finestreta en la qual els clients podran continuar traient diners a través d’un empleat. Així mateix, els clients del banc continuaran tenint disponibles els 6.025 caixers automàtics que l’entitat té repartits per tot el territori espanyol.

Les oficines afectades, així com la seva alternativa amb la possibilitat de retirar diners per finestreta, estan sent comunicades als seus clients mitjançantl’enviament d’una carta.

Notícies relacionades

Entre les prioritats d’estratègia de l’entitat es troba la millora de l’eficiència. Segons explica al seu web corporatiu, l’entorn de menor rendibilitat per a la indústria financera provoca que l’eficiència es converteixi en una prioritat essencial en el seu pla de transformació.

En aquest sentit, assenyala que aquest objectiu passa fonamentalment per construir un nou model d’organització que sigui "com més àgil, senzill i automatitzat possible", si bé remarca que aquest objectiu s’ha de perseguir sense perjudici del client. 

Temes:

BBVA