Troba el teu habitatge a barcelona

terreny industrial

Colonial ven la seva cartera logística per 425 milions

La immobiliària cedeix a Prologis 473.000 metres quadrats entre els quals s'inclouen 11 immobles

1
Es llegeix en minuts

Immobiliària Colonial ha venut la seva cartera logística, 18 immobles, que sumen un total 473.000 metres quadratsa Prologis, en una operació que fonts del mercat han valorat en uns 425 milions d’euros. Segons han informat aquest dimecres les dues companyies, l’acord inclou la venda immediata d’11 immobles, que sumen 314.000 metres quadrats i una opció de compra per set desenvolupaments logístics, que sumen uns 159.000 metres quadrats més en els pròxims tres mesos.

Pel conseller delegat i vicepresident de Colonial, Pere Viñolas, aquesta oportunitat de vendre els actius logístics de la companyia és "excel·lent". L’operació permet a Colonial focalitzar-se en el seu "negoci core", és a dir, en el sector de les oficines de Madrid, Barcelona i París.

El director d’inversions de Prologis Europa, Joseph Ghazal, ha destacat que la companyia és un "comprador actiu" al mercat, que adquireix actius logístics de qualitat en línia amb l’estratègia d’inversió de la companyia.

Notícies relacionades

L’operació permet distribuir de forma més uniforme els recursos de Prologis a Europa i se suma als objectius de retorn de la companyia a llarg termini, amb un "considerable augment del valor afegit".

Els actius, que van passar a ser propietat de Colonial després de la integració i posterior fusió d’Axiare, es troben en mercats com Madrid, Guadalajara i Barcelona i l’operació és una de les més grans de l’any en el sector logístic.