comissions

UBS cobrarà un 0,60% als dipositants amb més de 500.000 euros

El banc suís elevarà la comissió a 0,75% per als dipositants de més de dos milions

zentauroepp45563527 file photo  the logo of swiss bank ubs is seen at the compan190806194959

zentauroepp45563527 file photo the logo of swiss bank ubs is seen at the compan190806194959 / Arnd Wiegmann

1
Es llegeix en minuts

Elbanc suís UBS començaràacobrardes de l’1 de novembre una comissió del 0,60% a aquells clients particulars amb més de 500.000 euros en efectiudipositats en la seva filial bancària al país helvètic, UBS Switzerland. La mesura, en línia amb les aplicades per altres entitats de la competència, suposa rebaixar a la meitat l’actual llindar d’un milió d’euros pel qual UBS cobra una comissió per la liquiditat dipositada per clients particulars.

Així mateix, seguint les decisions preses per altres entitats suïsses, UBS gravarà amb unacomissió del 0,75%a partir de l’1 de novembre que ve els dipòsits en efectiu d’aquells clients que superin elsdos milionsde francs suïssos (1,82 milions d’euros) a UBS Switzerland. “Les condicions als mercats monetaris i de capital continuen sent molt difícils”, van explicar des d’UBS, assenyalant que els tipus d’interès “són més baixos de l’esperat” i es mantenen en territori negatiu.

Notícies relacionades

“Suposem que aquest període de baixos tipus d’interès durarà encara més i que els bancs hauran de continuar pagant taxes d’interès negatives sobre els dipòsits de clients als bancs centrals”, van afegir des de l’entitat helvètica.

El Banc Nacional de Suïssa manté en el -0,75% la taxa aplicada sobre els dipòsits a la vista, mentre que el Banc Central Europeu (BCE) cobra un 0,4% a les entitats per la liquiditat ‘aparcada’ en la facilitat de dipòsit de la institució i es preveu que al setembre pugui fins i tot baixar més el tipus d’interès aplicat.

Temes:

Bancs