Anar al contingut

DISTRIBUCIÓ

La farmàcia Xalabarder del carrer Princesa renova el concepte comercial

La firma aposta per la fórmula magistral i l'assessorament més personal dels clients

La farmàcia Xalabarder del carrer Princesa renova el concepte comercial

MARC XALABARDER

La farmàcia Xalabarder del carrer Princesa de Barcelona ha iniciat una nova etapa comercial en què farà una aposta decidida pel mercat de la cosmètica, les fórmules magistrals i l’assessorament personal dels clients. Propietat de Marc Xalabarder, que és també ‘managing partner’ de Neftis Laboratorios, fabricant per a tercers de productes cosmètics professionals i sanitaris des de l’any 2005, l’establiment explora nous camps de desenvolupament amb un model de negoci en transformació i en el qual els medicaments de prescripció cada vegada tenen menys pes en el compte de resultats dels negocis.

La Farmàcia Princesa BCN, abans coneguda com a XalabarderFarma, potenciarà la seva especialització en formulació magistral, oferint tractaments de caràcter personalitzat als clients. 

La Farmàcia Princesa BCN també renova les seves instal·lacions amb una estètica més actual, en la qual el client es pugui deixar assessorar amb més facilitat.  La Farmàcia Princesa BCN oferirà una marca pròpia de productes formulats directament per Neftis Laboratorios. L’objectiu és comptar amb una producció pròpia de cosmètics de molta qualitat però amb un cost contingut. Aquest és el cas de les ampolles d’ús tòpic hidratant o els sèrums hidratants enriquits amb extractes naturals, per exemple. 

Temes: Farmàcies