EFECTIU EN BOSSES DE PLÀSTIC

Intervinguts més de 500.000 euros a l'equipatge d'un passatger a l'aeroport de Barcelona

Al portador d'aquesta elevada suma de diners sense declarar se li van entregar 1.000 euros en concepte de mínima supervivència

pexels-photo-259049

pexels-photo-259049

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil va intervenir diumenge passat més de mig milió d’euros sense declarar que van trobar a l’equipatge d’un passatger a l’aeroport Josep Tarradellas-el Prat de Barcelona.

Segons ha informat aquest dijous la policia, es tracta de la intervenció més gran de l’any de diners sense declarar a l’aeroport de Barcelona.

L’operació va tenir lloc el 16 de juny, quan el servei de seguretat de la Guàrdia Civil de l’aeroport, en coordinació amb l’Agència Tributària, va intervenir 521.253,33 euros, majoritàriament en bitllets de 50 i de 20, al’equipatge d’un passatger.

Després del visionament i el tractament de l’equipatge facturat al celler, els agents van inspeccionar la maleta i van trobar dues bosses de plàstic grans plenes de diners que el propietari no havia declarat.

Infracció administrativa

Notícies relacionades

Després d’haver-se instruït l’acta per la presumpta comissió d’una infracció administrativa a la llei de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme, els diners van ser ingressats i posats a disposició de la Secretaria de la Comissió de la Prevenció del Blanqueig de Capitals.

Al portador d’aquesta elevada suma de diners sense declarar se li van entregar 1.000 euros en concepte de mínima supervivència, d’acord amb la normativa vigent a Espanya.