Troba el teu habitatge a barcelona

immobiliari

Iberdrola ven la Torre Auditori de BCN per 98 milions

L'edifici, de 22.900 metres quadrats, ha sigut adquirit per la gestorta Aberdeen Standard Investments

iberdrola 2

iberdrola 2 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts

La gestora Aberdeen Standard Investments ha comprat a Iberdrola Inmobiliaria la Torre Auditori de Barcelona per 98 milions d’euros en un operació que s’ha ratificat aquest divendres.

L’edifici, construït el 2013, té 22.900 metres quadrats i s’ubica al BcnFira District de Barcelona, ha informat la gestora en un comunicat.

Es tracta de la primera adquisició del fons Aberdeen Balanced European Property Fund a Espanya, després que la capital catalana hagi sigut identificada per la companyia com una de les "ciutats guanyadores" d’Europa.

La directora d’inversions immobiliàries i gestió d’actius per a Espanya i Portugal, Pilar Valencia, ha afirmat que aquesta compra posa de manifest la capacitat de la companyia per realitzar operacions d’important volum al mercat ibèric.

Notícies relacionades

En l’operació, Garrigues –en la part legal– i Savills Aguirre Newman han assessorat Aberdeen Estàndard Investments, mentre que Iberdrola ha comptat amb l’assessorament legal d’Ontier i amb BNP Paribas Real Estate com a assessors comercials.

Iberdrola emmarca l’operació en l’estratègia de rotació d’actius que Iberdrola Inmobiliaria manté amb la seva cartera de patrimoni en renda, ha informat en un altre comunicat.