tecnologia

GoHub obre a Barcelona la seva tercera seu a Espanya

L'acceleradora se suma a l'associació Barcelona Tech City

zentauroepp48615723 economia barcelona tech go hub190613173212

zentauroepp48615723 economia barcelona tech go hub190613173212

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’acceleradora d’empreses GoHub, impulsada pel grup valencià del sector de l’aigua Global Omnium, ha obert a Barcelona la seva tercera seu a Espanya i s’ha unit a l’associació Barcelona Tech City, que agrupa 850 firmes tecnològiques i digitals.

La seu barcelonina de GoHub se suma a les de València i Sevilla i consolida la presència de Global Omnium a Catalunya, on ja té seu com a Aigües de Catalunya.

L’acord l’han subscrit aquest dijous a Barcelona el president de Global Omnium, Eugenio Calabuig, i el conseller delegat de Barcelona Tech City, Miquel Martí, segons han informat les dues entitats en un comunicat.

Notícies relacionades

"L’aterratge de GoHub a Barcelona confirma la nostra expansió nacional. La nostra experiència en transformació digital a través de tecnologies disruptives és el nostre valor diferencial, i per això volem recolzar 'start-ups' en el seu desenvolupament tecnològic i en la seva escalabilitat", ha assegurat la consellera delegada de GoHub, Patricia Pastor.

La nova seu de GoHub a Barcelona s’ha desenvolupat al costat de Barcelona Tech City al Pier 01, un edifici situat a l’antic Palau de Mar que agrupa més d’un centenar d’empreses, majoritàriament emergents, i que s’ha convertit en un espai tecnològic de referència a Europa. 

Temes:

Startups