SERVEIS COMERCIALS

La filial de serveis administratius d'Amazon a Espanya declara pèrdues de 4,08 milions el 2018

FILE PHOTO  The logo of Amazon is pictured inside the company s office in Bengaluru  India  April 20  2018  Picture taken April 20  2018  REUTERS Abhishek N  Chinnappa File Photo

FILE PHOTO The logo of Amazon is pictured inside the company s office in Bengaluru India April 20 2018 Picture taken April 20 2018 REUTERS Abhishek N Chinnappa File Photo / Abhishek Chinnappa (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Amazon Spain Services, filiald’Amazon  encarregada de prestar assistència i suport per als serveis administratius, corporatius, financers i tècnics a les filials espanyoles del grup, va elevar les seves pèrdues el 2018 fins als 4,08 milions d’euros davant els números vermells de 868.445 euros registrats en l’exercici precedent.

La principal activitat d’aquesta filial és la prestació a la resta d’empreses del grup assistència i suport en relació amb serveis administratius, financers, tècnics i corporatius, que realitza principalment des de la seva seu a Madrid. D’aquesta forma, és de les filials de la multinacional nord-americana la que menys produeix, al ser la més administrativa, segons van explicar a Europa Press fonts de la companyia.

No obstant, la facturació d’aquesta filial al passat exercici es va disparar un 53%, fins a superar els 70,3 milions d’euros davant els 45,9 milions d’euros registrats el 2017. De la seva xifra de negocis, 11,43 milions d’euros corresponen a Espanya, mentre que 58,86 milions d’euros procedeixen de fora del territori nacional.

Per la seva part, el resultat d’explotació va registrar unes pèrdues de 2,8 milions d’euros, mentre que la companyia va elevar en aquell període el seu patrimoni net en un 27,7%, fins a situar-se en els 15,25 milions d’euros el 2018.

Notícies relacionades

Respecte a la situació fiscal de l’empresa, Amazon Spain Services assenyala en els comptes que té oberts a inspecció els quatre últims exercicis per a tots els impostos que li són aplicables, així com el de societats de l’exercici 2014, segons les dades ofertes pel servei de Telecoming d’Infoempresa, que recull Europa Press.

La filial d’Amazon a Espanya compta amb una mitjana de plantilla de 649 treballadors, però va tancar el 2018 amb 722, després de crear 209 llocs de treball durant l’exercici passat. Els administradors d’aquesta societat s’han marcat com a objectiu per al 2019 oferir "el millor servei possible" a les empreses del grup dins del marc de la seva activitat. 

Temes:

Amazon