Conseqüències de la guerra comercial

Panasonic nega que deixi de proveir components a Huawei

El Govern dels Estats Units va decidir la setmana passada vetar l'accés de Huawei a la seva tecnologia

CELRA - AVISO DE CIERRE DE PANASONIC   FOTO JOAN CASTRO

CELRA - AVISO DE CIERRE DE PANASONIC FOTO JOAN CASTRO / JOAN CASTRO (Cámara digital)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Efe

El grup tecnològic japonès Panasonic ha negat aquest dijous les informacions que apuntaven que deixaria de subministrar components a l’empresa de telefonia Huawei per les restriccions imposades al fabricant xinès per part dels Estats Units

Segons havia informat el diari Nikkei, “els productes afectats són limitats i gairebé no hi haurà impacte en els guanys”, va revelar al diari un representant de Panasonic.

“El grup Panasonic continua oferint productes amb normalitat. Respecte als rumors publicats per la premsa a internet, afirmant que Panasonic ha deixat de subministrar productes a Huawei, aquests no són certs. Huawei sempre ha sigut un partner molt important per a Panasonic. Panasonic continuarà complint les lleis i normatives a tots els països on opera, i continuarà oferint els productes i serveis als consumidors de la Xina. Panasonic contribueix amb el seu esforç al creixement de l’economia a la Xina”, ha assegurat l’empresa japonesa en una nota.

Notícies relacionades

Panasonic subministra a Huawei components per als seus telèfons mòbils, alguns d’ells fabricats per empreses japoneses que utilitzen per manufacturar-los tecnologia nord-americana.

El Govern dels Estats Units va decidir la setmana passada vetar l’accés de Huawei a la seva tecnologia, així com a productes fabricats a l’estranger si la proporció de contingut derivat de la tecnologia nord-americana supera el 25% del valor de mercat.