MODA

Uniqlo obrirà la seva primera botiga a Madrid a la tardor

Estarà situada al carrer Goya, 6

fw19 uniqlo serrano facade

fw19 uniqlo serrano facade

1
Es llegeix en minuts
J. M. Berengueras

La firma de moda japonesa Uniqlo ha anunciat aquest dijous l’obertura de la seva primera botiga a Madrid. La companyia, després de les botigues de Barcelona, obrirà el primer establiment madrileny en el número 6 del carrer Goya, un dels eixos comercials més prestigiosos de la capital.

La nova botiga, que ocuparà el mític local Jardín de Serrano, té una superfície comercial de 1.590 metres quadrats distribuïts en dues plantes. "Uniqlo oferirà una completa línia de peces innovadores, funcionals i de gran qualitat per a dona, home i nens, que ja han seduït milers de consumidors a Espanya", ha afirmat l’empresa.

El director executiu d’Uniqlo Europa, Taku Morikawa, ha destacat el dinamisme del mercat espanyol així com la bona salut de la marca a Espanya, cosa de la qual la marca se sent molt orgullosa. A més, ha assegurat que "l’arribada a la ciutat de Madrid és una fita important dins del pla d’expansió europeu d’Uniqlo. La capital madrilenya connecta amb les diferents cultures i tradicions del país i és una ubicació excel·lent per continuar introduint la nostra filosofia LifeWear".

Per la seva banda, el director d’operacions d’Uniqlo Espanya, Kohsuke Kobayashi, ha afirmat que "els consumidors espanyols aprecien la nostra proposta innovadora de roba simple i

Notícies relacionades

constantment perfeccionada amb l’objectiu de millorar les seves vides. Aquesta nova obertura demostra el nostre compromís de respondre a una demanda creixent de roba funcional i de qualitat amb preus assequibles".

Amb l’obertura la primera botiga a Madrid, Uniqlo consolida la seva presència al mercat europeu on actualment opera més de 90 botigues en nou mercats: el Regne Unit, França, Rússia, Bèlgica, Alemanya, Espanya, Països Baixos, Suècia i Dinamarca. A més, la marca obrirà la primera botiga a Itàlia aquesta mateixa tardor.

Temes:

Moda