EDIFICACIÓ DE PISOS

Sacyr construirà vivendes per a promotores com Metrovacesa i Kronos per 60,5 milions

Els projectes, amb els quals el grup que presideix Manuel Manrique reforça la seva cartera d'obra residencial, es reparteixen per Estepona, Màlaga, Huelva i Mataró

d5avvuhwwaavjij

d5avvuhwwaavjij

1
Es llegeix en minuts

Sacyr s’ha adjudicat contractes d’obres de construcció de promocions de vivendes per a diverses immobiliàries, entre elles Metrovacesa i Kronos, per un import conjunt de 60,5 milions d’euros, segons va informar l’empresa.

Els projectes, amb els quals el grup que presideix Manuel Manrique reforça la seva cartera d’obra residencial, es reparteixen per Estepona, Màlaga, Huelva i Mataró.

En concret, Metrovacesa ha encomanat a Sacyr un edifici de 99 vivendes a la zona de Torre del Río, a primera línia de platja de Màlaga. Es tracta d’un immoble que s’aixecarà a partir del disseny dels arquitectes Mario Romero González i Javier Higuera Mata, d’HCP Arquitectos Urbanistas.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Kronos Home li ha adjudicat una promoció de sis blocs de vivendes, que sumen 127 residències, també de disseny, a Estepona (Màlaga).

A més, a Huelva, Sacyr construirà per a SDIN Residencial la segona fase d’una promoció que ja executa, composta per dos blocs de set pisos, mentre que a Mataró (Barcelona) aixecarà un centenar de pisos per a Port Mataró.

Temes:

Construcció