injecció de capital

La firma de micromobilitat Movo tanca una ronda de 20 milions

Mutua Madrileña i Seaya Ventures entren en el capital de la companyia participada per Cabify

zentauroepp45881108 barcelona 13 11 2018  econom a   empieza al smart city expo 181113132530

zentauroepp45881108 barcelona 13 11 2018 econom a empieza al smart city expo 181113132530

1
Es llegeix en minuts

Movo, la 'start-up' de micromobilitat que també opera a Mèxic, Xile, Colòmbia i el Perú, ha anunciat el tancamentd’una ronda de finançament de 20 milions d’euros. Amb aquesta operació Mutua Madrileña i el fons Seaya Ventures desembarca en l’accionariat de la companyia de patinets elèctrics i micromobilitat en què també participa Cabify.

La ronda de finançament inclou aportacions d’altres inversors. Tant Mutua Madrileña com Seaya Ventures s’incorporen al consell d’administració de Movo, que després d’aquesta ronda de finançament podrà consolidar el seu model de negoci i reforçar el seu creixement a nous mercats amb solucions de micromobilitat mitjançant vehicles elèctrics. L’empresa aspira a liderar el mercat de la micromobilitat a Espanya i l’Amèrica Llatina, mitjançant solucions com les motos elèctriques i els patinets, i compta ja amb operacions a Espanya, Mèxic, Xile, Colòmbia i el Perú.

La seva intenció és ampliar la presència a nous mercats com l’Argentinael Brasil l’Uruguai, així com augmentar la seva flota de vehiclesals països en els quals ja té presència, consolidant la seva operació. Els plans de la companyia són molt ambiciosos i dins del seu full de ruta estratègic destaquen l’expansió a un total de 10 països del món a finals del 2019.

Notícies relacionades

La participació en la primera ronda d’ampliació de capital realitzada per Movo confirma l’aposta de Mutua Madrileña per créixer en l’àmbit de la mobilitat urbana compartida, un segment en plena expansió a nivell mundial, que considera estratègic, segons Javier Mira, director general de Mutua Madrileña.

Per Seaya Ventures, un dels principals inversors en capital risc d’Espanya i l’Amèrica Llatina, amb 160 milions d’euros sota gestió, aquesta inversió "és un nou pas de la nostra aliança i compromís amb Cabify", a la qual acompanya des del 2013