NEGOCI EXTERIOR

Les pimes espanyoles van exportar a través d'Amazon per valor de 400 milions el 2018

La facturació va augmentar un 50% en un any

amazon

amazon

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les pimes espanyoles presents a Amazon van assolir una facturació de 4000 milions d’euros només en vendes al’exterior  l’any passat, xifra que suposa un augment del 50% respecte de l’any anterior.

Segons les dades publicades per Amazon, l’any passat van vendre a través de la seva plataforma més de 8.000 pimes espanyoles, el 75% de les quals a clients principalment d’Europa.

"Les petites i mitjanes empreses són part essencial de l’ADN d’Amazon i els donem suport en el seu procés de digitalització, així com reinvertint en els seus negocis i en les comunitats locals a través de la creació d’ocupació", ha destacat en un comunicat la màxima responsable de la companyia a Espanya i Itàlia, Mariangela Marseglia.

A Europa, Amazon recolza més de 130.000 pimes a través d’una sèrie d’eines i serveis per gestionar el seu negoci ‘online’ i vendre globalment a través de les seves 19 webs, en 12 idiomes i que arriben a milions de clients potencials.

Notícies relacionades

Segons la mateixa font, les pimes espanyoles ocupen més de 10.000 persones a Espanya per gestionar les seves vendes a Amazon i el ‘marketplace’ de la companyia genera més de 200.000 llocs de treball a Europa i més de 900.000 a tot el món.

La companyia ha destacat que les empreses externes que venen a Amazon aporten el 52 per cent de les vendes totals registrades a les seves plataformes de venda ‘online’.

Temes:

Amazon