NOU PRODUCTE

Coca-Cola competirà amb Red Bull amb Coca-Cola Energy

La firma llançarà la beguda energètica a l'abril a Espanya

unnamed-7

unnamed-7

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Coca-Cola competirà amb Red Bull i Menster amb el llançament a Espanya de la seva nova beguda energètica: Coca-Cola Energy.

Segons la companyia, Coca-Cola Energy està elaborada amb cafeïna d’origen natural, extracte de guaranà, vitamines B i no té taurina. També estarà disponible Coca-Cola Energy Sense Sucre , oferint així als consumidors una opció sense sucre i sense calories. Les dues varietats estaran disponibles en format llauna de 250 ml, a grans superfícies d’alimentació i comerç minorista.

"Coca-Cola Energy inclou ingredients d’origen natural i un deliciós i refrescant gust de Coca-Cola", ha assegurat Esther Morillas, directora de Màrqueting de Coca-Cola Iberia. "Hem mantingut aquestes dues qualitats com l’essència de la recepta desenvolupada i estem orgullosos d’oferir-lo als consumidors sota la marca Coca-Cola, i els convidem a tastar una beguda energètica nova i diferent, que ha sigut dissenyada per complementar les seves enfeinades vides", ha afegit.  

Notícies relacionades

Coca-Cola Energy arribarà al mercat espanyoll’1 d’abril amb una identitat visual nova i acompanyada d’una campanya de màrqueting, que es llançarà a finals de mes.

La beguda ha sigut “principalment dissenyada com una beguda per a joves adults (18 i 35 anys)", ha destacat la firma.

Temes:

Consum