Energia

Repsol vendrà llum i gas a El Corte Inglés

Els clients dels grans magatzems podran contractar aquests subministraments directament als centres

zentauroepp40394685 barcelona 03 10 2017  pol tica   huelga parada general  sect171003102145

zentauroepp40394685 barcelona 03 10 2017 pol tica huelga parada general sect171003102145

1
Es llegeix en minuts
Sara Ledo

Repsol comença a vendre llum i gas a El Corte Inglés. És a dir, a més de fer la compra d’alimentació i roba, els usuaris dels grans magatzems també podran contractar en les seves visites als centres els subministraments energètics de les seves llars, a través del Grup Repsol. Els primers a prestar aquest servei seran els centres de Sanchinarro, la Castellana i Alcalá de Henares, situats tots ells a la Comunitat de Madrid, segons va informar la companyia en una nota de premsa.

La companyia energètica va llançar el mes de novembre passat la seva filial Repsol Electricidad y Gas, que comptava, a finals de febrer, amb 810.000 clients. En virtut d’aquest acord, firmat aquest dimecres pels consellers delegats de les dues empreses –Josu Jon Imaz i Víctor del Pozo– els clients d’El Corte Inglés poden contractar des d’avui la llum i el gas amb el Grup Repsol, amb una tarifa "competitiva i individualitzada i descomptes en carburants", així com un xec d’El Corte Inglés de fins a 100 euros canviable en els seus comerços.

Aquesta oferta promocional d’electricitat i gas s’ampliarà a mitjans de juny a tots els clients que tinguin la targeta d’El Corte Inglés, que en l’actualitat superen els 11 milions, segons explica la nota. Així mateix, Repsol també llançarà a mitjans d’abril una oferta d’electricitat i gas als més de 90.000 empleats d’El Corte Inglés.

Pagar amb targeta Repsol

Notícies relacionades

A més, aquest acord entre els dos gegants espanyols també inclou la possibilitat d’utilitzar l’aplicació de Repsol denominada Waylet als centres d’El Corte Inglés com a mètode de pagament a partir de mitjans de juny. Segons l’empresa, Waylet compta amb un milió de persones registrades.

A aquest acord entre les dues empreses s’hi suma el concurs de subministrament guanyat per Repsol Electricidad y Gas que el convertirà en el principal proveïdor energètic d’El Corte Inglés per nombre d’establiments (540), a partir de l’1 d’abril i per una durada de dos anys.