Anar al contingut

Impostos pagats de més

Hisenda li tornarà 702 milions d'euros a Telefónica

La teleco no descarta recórrer per incloure els interessos de demora

S.L.

Hisenda li tornarà 702 milions d'euros a Telefónica

ALBERT GEA

A Telefónica a Hisenda li surt a tornar. En concret, el ministeri li haurà de reemborsar 702 milions d’euros per les quantitats pagades en excés per la companyia en l’impost sobre societats entre els anys 2008 i 2011, segons ha informat l’operadora en un comunicat emès aquest divendres a la CNMV.

La companyia que dirigeix José María Álvarez-Pallete assenyala en el fet rellevant que la resolució parcialment estimatòria del Tribunal Economicoadministratiu Central estableix que Hisenda li haurà d’abonar 702 milions d’euros "per impostos satisfets en excés en els esmentats exercicis".

No obstant, l’operadora admet en el comunicat que està valorant interposar un recurs contra aquest acord, "entre altres coses, per la no-inclusió dels interessos de demora”.

Després de saber-se aquesta informació, les accions de la companyia en borsa han pujat en borsa fins a arribar als 7,82 euros passades les dotze del migdia, mentre que dijous van tancar a 7,61. A aquesta hora, els títols de la companyia han pujat un 2% respecte a aquest tancament i se situen en els 7,77 euros.