TELECOMUNICACIONS

Orange també integra Netflix en dues de les seves tarifes

L'operadora estrena els paquets convergents Intenso Max i Expert Max

An Orange logo is seen in a phone shop of a shopping centre in Nice, southern France, March 8, 2016.    REUTERS/Eric Gaillard/File Photo                GLOBAL BUSINESS WEEK AHEAD PACKAGE - SEARCH ’BUSINESS WEEK AHEAD 24 OCT’  FOR ALL IMAGES

An Orange logo is seen in a phone shop of a shopping centre in Nice, southern France, March 8, 2016. REUTERS/Eric Gaillard/File Photo GLOBAL BUSINESS WEEK AHEAD PACKAGE - SEARCH ’BUSINESS WEEK AHEAD 24 OCT’ FOR ALL IMAGES / © Eric Gaillard / Reuters (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Orange segueix el camí iniciat per Movistar i també integra Netflix en algunes de les seves tarifes. La companyia taronja ha arribat a un acord de col·laboració amb Netflix per llançar dues noves propostes convergents en les quals s’inclou l’accés a aquesta plataforma. 

Intenso Max i Expert Max

Les dues noves propostes de Love de Orange són, d’una banda, Intenso Max, amb 30GB de dades per disfrutar de totes les línies mòbils de la llar, fibra simètrica a 100 Mbps, una línia mòbil amb trucades il·limitades i una altra línia de dades 4G i Netflix per només 78,95 euros al mes.

De l’altre, Expert Max, amb 50 GB de dades, fibra simètrica a 500 Mb, una línia mòbil amb trucades il·limitades i una altra de dades i Netflix per només 91,95 euros al mes.

El client, a més, pot personalitzar el seu perfil de Netflix del Básico inclòs en la seva oferta a l’opció que millor s’adapti a les seves necessitats. D’aquesta forma, per només 3 euros més, pot accedir al Pla Netflix Estàndard amb qualitat HD i 2 pantalles; i per només 6 euros més, al pla Netflix Premium amb qualitat Ultra HD i 4 pantalles.

Aquesta oferta d’Orange per a nous clients també estarà disponible per als actuals clients de cartera que facin un canvi a Love Intenso Max o Love Experto Max.

A més, els clients que actualment ja siguin usuaris de Netflix i contractin les noves tarifes podran associar el seu Pla de Netflix al seu Pack Love Max mantenint el seu perfil d’usuari de Netflix.

D’altra banda, els clients d’Orange TV podran disfrutar de Netflix amb una experiència totalment integrada a través del descodificador 4K d’Orange.

Notícies relacionades

Segons ha manifestat Samuel Muñoz, director general de màrqueting d’Orange, "l’objectiu d’Orange és oferir als nostres clients l’oferta de televisió més completa, flexible i versàtil de tot el panorama televisiu espanyol, amb propostes de qualitat màxima i amb una experiència d’ús innovadora. El nostre acord de col·laboració amb Netflix és una prova més de la nostra voluntat de millora contínua, i de de donar als nostres clients l’oportunitat de personalitzar encara més l’oferta de la mà d’una de les empreses líder en el mercat actual d’entreteniment."

Per la seva part, María Ferreras, vicepresidenta de desenvolupament de negoci de Netflix per a EMEA, ha afirmat: "El nostre objectiu és portar als consumidors espanyols entreteniment de qualitat i històries de creadors de tot el món. Aquest acord de col·laboració és un pas més que confirma la nostra aposta per Espanya i facilita als clients d’Orange l’accés a Netflix de manera senzilla i immediata".

Temes:

Orange Netflix