Troba el teu habitatge a barcelona

FUSIONS IMMOBILIÀRIES

Tinsa adquireix la líder portuguesa Price Value Worth

La taxadora immobiliària preveu triplicar la facturació amb la compra

abertran34918536 sede de tinsa captura video corporativo160804110407

abertran34918536 sede de tinsa captura video corporativo160804110407

1
Es llegeix en minuts

Tinsa ha arribat a un acord per a l’adquisició de la líder portuguesa Price Value Worth (PVW), segons ha anunciat la companyia. Mitjançant aquesta compra, la taxadora immobiliària triplicarà la seva mida i la seva activitat al país veí, on és present des de fa 20 anys amb oficines a Lisboa i Porto.

"La suma de dues companyies de la talla de PVW i Tinsa crea la millor proposta d’assessorament i valoració per al sector de la inversió immobiliària a Portugal, un mercat que gaudeix d’un extraordinari dinamisme en els últims anys", ha afirmat el director general de Tinsa a Portugal, Juan José Hernández Chanclón, que ocuparà la presidència de la nova companyia.

Aquesta fusió resultant comptarà amb una plantilla de més de 50 empleats 250 taxadors. "Aquesta aliança ens permet afrontar amb garanties els grans reptes tecnològics necessaris per donar resposta a un sector immobiliari professionalitzat i necessitat d’informació d’alt valor afegit per a la presa de decisions", ha ressaltat.

Notícies relacionades

Amb aquesta operació, Tinsa afegeix una nova fita en la seva aposta per la internacionalització del grup, després de les recents adquisicions de la consultora Burghgraef van Tiel & Partnersals Països Baixos l’octubre passat i la compra el gener d’una participació majoritària en la belga Troostwijk-Roux Expertises.

La companyia ja té representació a tot el món amb oficines pròpies en 11 països d’Europal’Amèrica Llatina l’Àfrica, i dona ocupació a més de 1.000 persones. Del total dels seus ingressos, el 30% es generen en mercats internacionals, amb l’objectiu de superar el 50% el 2022.