APOSTA DEL GEGANT

Amazon entra a Espanya en el servei de les llistes de noces

Workers process purchased orders at a packaging area inside Amazon distribution center in El Prat de Llobregat, near Barcelona, Spain, March 15, 2018. REUTERS/Albert Gea

Workers process purchased orders at a packaging area inside Amazon distribution center in El Prat de Llobregat, near Barcelona, Spain, March 15, 2018. REUTERS/Albert Gea / Albert Gea (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Amazon entra en el segment dels casaments  amb la posada en marxa a Espanya aquest divendres del seu servei de 'Llista de Noces', segons ha informat el gegant del comerç electrònic nord-americà. En concret, la plataforma pretén oferir una experiència de regal personal més ràpida, inspirant els clients amb suggeriments a través de tota la selecció de productes.

Notícies relacionades

El servei de 'Llista de Noces' ofereix a les parelles accés a una àmplia gamma de productes, els permet personalitzar completament la seva pròpia llista i els dona la llibertat de registrar els regals que més els convinguin i més enllà del que tradicionalment s’espera. 

El servei inclou un botó 'afegir a la llista de noces’, disponible a tots els productes d’Amazon una vegada se n’hagi creat una, a més d’una funció que permet als noucasats descarregar la llista dels articles comprats i així poder fer un seguiment dels regals rebuts. A més, a part de la selecció d’Amazon, les parelles poden afegir productes d’altres webs en la seva llista, a través de l’eina de navegació Amazon Assistant, que inclou 'llista de desitjos universal’.

Temes:

Amazon