AJUDA LABORAL

Ikea repartirà 8,4 milions d'euros als seus empleats a Espanya

L'empresa sueca ho atribueix al compromís i a la contribució dels bons resultats obtinguts el 2018 amb una facturació de gairebé 1.500 milions d'euros

ikea

ikea / JEFF PACHOUD (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ikea repartirà 8,4 milions d’euros entre la seva plantilla a Espanya com a agraïment pel seu compromís amb el negoci i per la contribució als resultats obtinguts en l’exercici passat, que va tancar amb una pujada de la facturació del 2,15%, fins als 1.497 milions d’euros, segons ha informat la multinacional sueca en un comunicat.

En concret, la marca de mobles escandinava ha remarcat que la tendència alcista que està vivint la companyia també es deu a la seva plantilla que ha arribat als 9.272 empleats a Espanya, una xifra que suposa la creació de 596 llocs de treball i després d’encadenar el cinquè any consecutiu d’increment.

La firma sueca ha explicat que la compensació es reparteix dins dels programes 'One Ikea Bonus' i 'Tack!' que significa 'gràcies’ en suec, dels quals es beneficien els empleats de la companyia independentment del càrrec o rang que ocupen.

Notícies relacionades

Des que aquestes propostes van començar fa cinc anys, Ikea ha repartit un total de 50 milions d’euros extra entre els seus empleats a Espanya.

El director de recursos d’Ikea Espanya, Enrique Puig, ha assenyalat que aquests programes és la forma de "dir gràcies" als empleats per l’"esforç, compromís, entusiasme i lleialtat amb el negoci". "Només gràcies a tots ells podem seguir creixent i fent d’Ikea un negoci exitós amb grans expectatives de futur. Cada un d’ells és important i peça clau per a la companyia i creiem que és rellevant i just compensar-ho", ha afirmat Puig. 

Temes:

Ikea