Empreses

Relleu fraternal en la presidència de la sanitària Werfen

Marc Rubiralta succeirà el seu germà Jordi al capdavant de l'empresa catalana dedicada al diagnòstic 'in vitro'

werfen

werfen

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Marc Rubiralta Giralt succeirà el seu germà Jordi al capdavant de l’empresa d’origen català especialitzada en diagnòstic ‘in vitro’ Werfen. El relleu ha sigut consensuat entre les parts, s’oficialitzarà el pròxim 1 de gener del 2019 i Jordi Rubiralta passarà a encapçalar la presidència del consell de família de la firma, segons ha fet públic la companyia en un comunicat. 

Notícies relacionades

"Aquests canvis s’emmarquen en l’enfocament a llarg termini i compromís que caracteritza els germans Rubiralta Giralt", segons ha argumentat la companyia en el seu comunicat. A punt de tancar aquest exercici, les previsions de creixement i resultats de Werfen són "positius", segons qualifica la mateixa empresa, un cop finalitzat el procés d’integració de les últimes adquisicions dels exercicis 2016 i 2017.

Werfen és una empresa amb projecció internacional del sector IVD (diagnòstic ‘in vitro’), especialitzada en les àrees d’hemostàsia i 'acute care diagnostics'. L’empresa xifra en més d’1,5 milions les mostres diàries que s’analitzen amb reactius i sistemes Werfen en laboratoris de tot el món.