Nous nomenaments

Telefónica renova la cúpula directiva de la seva filial al Brasil

L'operadora nomena president executiu del Brasil l'actual director d'operacions de Vivo, Christian Gebara

Eduardo Navarro passa a ser director global de Comunicació, Marca, Assumptes Públics i Sostenibilitat

qzz04j19

qzz04j19 / ORLANDO SIERRA (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Sara Ledo

Renovació a la cúpula directiva de Telefónica Brasil i creació d’una nova direcció a la matriu del grup. L’actual director d’operacions de Vivo, Christian Gebara, a partir de l’1 de gener de 2019, passarà a ser president de Telefónica Brasil, mentre que l’actual cap s’integrarà a la matriu de la companyia com a director global d’una nova direcció de Comunicació, Marca, Assumptes Públics i Sostenibilitat.

"Estem segurs que Christian Gebara farà una gran feina com a CEO de la nostra operació al Brasil, seguint la trajectòria d’èxit, que s’ha construït al llarg dels últims anys", va declarar el president executiu de Telefónica, José María Álvarez-Pallete, en un comunicat en què assenyala que aquests canvis han sigut aprovats aquest dimecres durant una reunió ordinària del Consell d’Administració de Telefónica.

Sobre Eduardo Navarro, Pallete va destacar “la llarga experiència i el seu profund coneixement de l’empresa –on ha treballat en gairebé tots els llocs i negocis–”, uns motius que el situen com "la persona idònia per integrar i impulsar l’estratègia establerta en el nou programa global de la companyia". Telefónica crea, així, una nova direcció en què s’uneixen les direccions de Comunicació, Màrqueting Institucional, Política Global de Marques, Patrocini, així com Estratègia Global d’Assumptes Públics i Ètica Corporativa i Sostenibilitat, integrant i gestionant tots els actius intangibles de la companyia.

Notícies relacionades

D’altra banda, l’actual director de Comunicació Corporativa i Màrqueting Institucional José Luis Gómez-Navarro reportarà directament a José María Álvarez-Pallete amb plena dedicació, "amb l’objectiu d’abordar els nous reptes de caràcter global de la companyia i del sector de les telecomunicacions", diu la nota. Durant els dos últims anys, José Luis ha impulsat la transformació d’una àrea clau per a la companyia

Addicionalment, el Patronat de Fundació Telefónica té previst nomenar Carmen Morenés directora general de l’esmentada fundació.

Temes:

Telefónica