Projecció

Ikea anuncia la inversió més gran de la seva història a la Xina

La firma sueca obrirà un megacentre a Xangai el 2022

ikea

ikea / JEFF PACHOUD (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cadena sueca de mobles i objectes per a la llar Ikea ha anunciat la construcció d’un centre mixt a Xangai, que es convertirà en el projecte amb més inversió de la seva història, amb 8.000 milions de iuans (1.160 milions de dòlars, 1.023 milions d’euros), informa avui el diari oficial 'China Daily'.

Aquest projecte, que operarà sota la seva marca de grans centres comercials a la Xina, Livat, cobrirà 430.000 metres quadrats, i es preveu que entri en funcionament el 2022.

Al seu interior s’hi podrà trobar, a part de mobles d’Ikea, establiments amb més de 300 marques domèstiques i internacionals d’esport, educació, entreteniment i alimentació.

3.000 llocs de treball

Així mateix, 60.000 metres quadrats del projecte s’assignaran a espais d’oficina.

Les previsions d’Ikea són donar feina a unes 3.000 persones, cosa que convertirà el centre de Xangai en el segon amb més treballadors, només darrere de la seu central de l’empresa, a Suècia.

Notícies relacionades

La marca Livat ja compta amb tres projectes a la Xina, a les ciutats de Pequín, Wuhan i Wuxi, amb una inversió total de més de 10.000 milions de iuans (1.450 milions de dòlars, 1.278 milions d’euros).

Ikea compta actualment amb 26 botigues repartides pel país asiàtic, tres de les quals són a Xangai. 

Temes:

Ikea Xina