TRANSPORT

Vueling oferirà 16 milions de seients a Barcelona l'estiu del 2019

L'oferta és similar a la de l'any passat

vueling-foto

vueling-foto

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Vueling, la companyia que compta amb més quota de mercat a l’aeroport de Barcelona-el Prat, ha anunciat que de cara a la temporada d’estiu del 2019 posarà a la venda 16 milions de places per viatjar a un total de 114 destins. El nombre de seients és similar al de la temporada anterior, ja que la firma està apostant per créixer més en la temporada baixa que l’alta.

El principal mercat operat per Vueling des de Barcelona continuarà sent el domèstic, flux que lidera amb una operació diària a 25 aeroports a la península, illes Balears les Canàries. Concretament, les rutes cap a les Balears augmentaran la seva capacitat en un 2%, en què es pot destacar l’increment de freqüències a/des de Menorca, que arribarà a les 96 freqüències setmanals durant la temporada alta de l’estiu, la qual cosa es tradueix en fins a 14 freqüències diàries entre Maó i Barcelona.

En segon lloc, Vueling continua desenvolupant la seva oferta internacional, focalitzat especialment en els païsosd’Itàlia  França, on s’incrementarà la capacitat a/des de Barcelona en un 2% i 6%, respectivament, amb una millora substancial en les rutes a: Florència (+3 freq. setmanals), Milà (+5 freq. setmanals), Catània (+1 freq. setmanal), Bolonya (+2 freq. setmanals), Bordeus (+2 freq. setmanals) i Nantes (+1 freq. setmanal).

Notícies relacionades

Vueling compta amb 60 avions basats a Barcelona, més de la meitat dels 114 avions que conformen el total de la seva flota. Així mateix, disposa d’un 38% de la quota de mercat a la instal·lació gràcies als més de 16,5 milions de passatgers que ha transportat entre els mesos de gener i octubre, segons dades oficials d’Aena.

Mercat domèstic

En el conjunt del mercat domèstic, Vueling ha posat a la venda per a la temporada d’estiu del 2019 més de 23,1 milions de seients. Les ciutats que disposaran d’un creixement més gran són BilbaoSevilla València.