Consorci

Pere Navarro assumeix el comandament de la logística barcelonina

El delegat especial del Govern en el Consorci de la Zona Franca és nomenat president de l'associació Barcelona-Catalunya Centre Logístic

pere-navarro

pere-navarro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'actual delegat especial del Govern en el Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro, ha estat nomenat nou president de l'associació Barcelona-Catalunya Centre Logístic. Aquesta organització està integrada per les principals empreses tant privades com públiques del sector de la logística de Catalunya i treballa per a la millora de la competitivitat i la promoció de Catalunya com a plataforma logística euromediterrània.

Notícies relacionades

El nou president ha anunciat com una de les seves primeres mesures al capdavant de l'associació l'elaboració d'un pla estratègic per incorporar solucions "innovadores" i "disruptives" basades en les noves tecnologies com l’internet de les coses (IoT) o el 'blockchain'. Navarro ha posat l'èmfasi en la necessitat que Barcelona-Catalunya Centre Logístic focalitzi la seva activitat a augmentar l'eficàcia en la distribució d'última milla, el reforç de la multimodalitat i la promoció del sòl logístic i industrial.

"Desenvoluparem un pla d'acció estratègic per al sector apostant per les energies renovables, encaminat a aconseguir la màxima eficiència energètica possible, afavorint criteris de mobilitat sostenible i posant solucions als problemes de l'última milla, derivats de l'impacte que està tenint el comerç electrònic", ha afirmat l'exsecretari general del PSC.

Temes:

Transports