AEROLÍNIES

Ryanair posa a la venda un milió de bitllets per 10 euros

Són per viatjar entre el novembre i el març

A cabin crew staff member enters a Ryanair plane at the airport, during a protest on the second and last day of a cabin crew strike held in several European countries, in Valencia, Spain July 26, 2018 REUTERS/Heino Kalis

A cabin crew staff member enters a Ryanair plane at the airport, during a protest on the second and last day of a cabin crew strike held in several European countries, in Valencia, Spain July 26, 2018 REUTERS/Heino Kalis / HEINO KALIS (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’aerolínia 'low cost’ Ryanair ha llançat una nova oferta en la qual ofereix fins a un milió de seients per 9,99 euros. Són per viatjar per tota la seva xarxa europea entre el novembre del 2018 i el març del 2019.

Es tracta d’una oferta de 24 hores que ja està disponible a la pàgina web de la companyia de baix cost irlandesa fins a la mitjanit del dimarts 23 d’octubre, va informar la companyia en un comunicat.

A la pàgina web es poden trobar, per exemple, vols des de Barcelona a una desena de destinacions a Espanya a com a màxim 9,99 euros, a més de Viena Brussel·les. Des de Girona, hi ha vols a aquest preu a CàllerBratislavaPisa Frankfurt, entre d’altres; i des de Reus, a Londres.

Aquesta nova promoció se suma a la llançada l’ 1 d’octubre passat per la qual la 'low cost’ posava a la venda un milió de places en vols des d’Espanya amb un descompte de fins al 25%.

L’oferta coincideix amb la publicació ahir dels resultats de la companyia del seu primer semestre fiscal (abril-setembre), que va tancar amb un benefici net de 1.200, el 7% menys que en el període anterior.

Vagues

Notícies relacionades

També arriba després de les recents vagues protagonitzades per tripulants de cabina (TCP) i pilots en països com Itàlia, Portugal, Espanya, Holanda, Bèlgica i Alemanya. A més, aquest dimarts hi ha vaga dels seus TCP a Eindhoven (Holanda) en protesta per l’anunci del tancament de la base de l’aerolínia en aquest aeroport.

A més, els sindicats europeus de TCP de Ryanair van avançar el18 d’octubre passat que contemplen la possibilitat de convocar una vaga de tres dies que coincideixin amb les dates de Nadal, per continuar demanant respecte als seus drets laborals i que als treballadors se’ls apliqui la legislació del seu país d’origen.