Escàndols financers

Rivera celebra la condemna a Rato i acusa el PP d'haver "emparat" la corrupció

El líder de Ciutadans diu que "la corrupció ha campat al seu aire amb el bipartidisme"

fcasals45285723 madrid 01 10 2018  pol tica   el presidente de ciudadanos  a181001125554

fcasals45285723 madrid 01 10 2018 pol tica el presidente de ciudadanos a181001125554 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president de CiutadansAlbert Rivera, ha celebrat que el Tribunal Suprem hagi confirmat la condemna de presó a l’expresident de Bankia, exvicepresident del Govern i exministre d’Economia, Rodrigo Rato, i 63 exdirectius i exconsellers més de Caja Madrid i Bankia per l’ús fraudulent de les targetes 'black'.

"La bona notícia és que la corrupció s’ha de pagar també als jutjats, i la mala notícia és que encara queda molt per veure", ha dit Rivera després d’esmentar diferents casos de corrupció que han afectat el PP i el PSOE i sobre els quals encara no s’ha celebrat judici, com el cas Bárcenas, els ERO d’Andalusia i el ‘cas Lezo’ a Madrid.

Notícies relacionades

En declaracions als periodistes a l’acudir a una mesa de la Creu Roja a Madrid pel Dia de la Bandereta, el líder de Cs ha afirmat que "la corrupció ha campat al seu aire amb el bipartidisme".

El PP, el PSOE i els partits nacionalistes catalans "durant massa anys han emparat actuacions com la de Rato" i els espanyols s’han acostumat a conviure amb les informacions sobre la corrupció, ha lamentat Rivera, que no veu "normal" que algú que ha ocupat càrrecs de tanta rellevància acabi condemnat per un delicte continuat d’apropiació indeguda.