energia

Holaluz llança la primera tarifa personalitzada

L'usuari pagarà la mateixa quota cada mes partint dels consums passats

1
Es llegeix en minuts

La companyia catalana Holaluz ha començat a oferir una quota plana personalitzada als clients. Es tracta de la primera tarifa d’aquest tipus que es comercialitza en el sector.

La 'tarifa justa', com s’ha batejat aquest tipus de producte, permet que els usuaris utilitzin tota l’electricitat que necessitin i paguin la mateixa quantitat cada mes, import que es calcula tenint en compte les dades de consum del passat i inclou impostosconsum del passat impostos.

L’empresa ha indicat que aquesta quota no comportarà penalitzacions ni sobrecostos per límits horaris ni de consumd’energia: "Els clients sabran exactament el que paguen cada mes i evitaran ensurts innecessaris quan arribi la factura. Podran utilitzar tota l’electricitat que necessitin i pagaran el mateix import cada mes", segons la companyia.

Compromís mediambiental

Fundada fa vuit anys, l’elèctrica vol endinsar-se, així, en el seu compromís amb el medi ambient i promoure un ús responsable de l’energia.

Notícies relacionades

"Es tracta d’un pacte a tres bandes: el client, Holaluz i el planeta. L’objectiu és disfrutar de l’energia que cada un necessiti a casa seva i despreocupar-se de la factura de la llum, però sempre preservant el planeta", ha defensat la firma.

Holaluz va facturar 140 milions d’euros el 2017 i compta amb al voltant de 150.000 clients, tant domèstics com empreses.