DOS A BARCELONA

Ryanair cancel·la 64 vols a Espanya per la vaga de tripulants de cabina

Els aeroports més afectats són els del País Valencià, amb 18 vols al de València i 10 al d'Alacant

undefined44910226 file photo  ryanair aircraft are seen at dublin airport dubl180905215333

undefined44910226 file photo ryanair aircraft are seen at dublin airport dubl180905215333 / Clodagh Kilcoyne

1
Es llegeix en minuts

L’aerolínia irlandesa de baix cost Ryanair ha cancel·lat per a aquest divendres un total de 64 vols amb origen o destinació a Espanya, equivalents a 32 connexions, per la vaga de tripulants de cabina de passatgers (TCP), segons han comunicat aquest dijous fonts sindicals.

La xifra de cancel·lacions a Espanya suposa el 40,5% del total de tots els vols cancel·lats a Europa per aquest mateix motiu, ja que Ryanair n’ha suprimit 158 en territori europeu, que és igual a 79 connexions (anada i tornada) que inclou els d’Alemanya.

El sindicat Vereinigung Cockpit (VC) ha instat els pilots de Ryanair contractats a Alemanya a unir-se a la vaga que demà secundaran els auxiliars de vol de l’aerolínia irlandesa a Espanya, Portugal, Itàlia, Holanda i Bèlgica.

País Valencià

A Espanya, els aeroports més afectats per les cancel·lacions per la vaga dels TCP de Ryanair són del País Valencià, amb 18 vols al de València i 10 al d’Alacant.  El segueix l’aeroport de Palma, on Ryanair ha cancel·lat 14 vols.

A l’aeroport de València, Ryanair ha cancel·lat 18 vols amb procedència o destinació a Porto, Milà, Bèrgam, Trieste, Bari, Bristol, Torí, Roma, Brussel·les i Venècia.

A Palma, les cancel·lacions afecten 14 vols amb procedència o destinació a Hamburg, Berlín Tegel, Düsseldorf (tres connexions), Dublín i Bremen.

Notícies relacionades

A l’aeroport alacantí són 10 els vols cancel·lats, amb procedència o destinació a Colònia, Düsseldorf (dues connexions), Berlín i Brussel·les Charleroi.

Girona i a Madrid-Barajas són quatre els vols cancel·lats, respectivament, amb procedència o destinació a Düsseldorf i Berlín al primer i a Brussel·les i Porto a l’aeroport de la capital, i a Barcelona-el Prat dos més. Els vols de Barcelona eren cap a Brussel·les, igual que a Màlaga, en la connexió amb Frankfurt; Sevilla, amb Brussel·les Charleroi; Jerez, amb Frankfurt; i Tenerife Sud, Saragossa i Santander, tots tres amb Brussel·les Charleroi. 

Temes:

Ryanair