COMPRA PER INTERNET

Lidl obre la botiga 'online' de basar a tot Espanya

Després de la prova pilot de Madrid, porta Lidlonline.es a la resta de comunitats

tienda-online-lidl

tienda-online-lidl

1
Es llegeix en minuts
J. M. B.

La firma de distribució Lidl, una de les que més clients ha guanyat en els últims anys, ha tret la seva botiga ‘online’de la secció de basar a tot Espanya.

La companyia va iniciar fa ara gairebé un mes la prova pilot d’aquesta botiga dedicada a una de les seccions de més èxit, la de basar, a la Comunitat de Madrid. Ara la firma ha obert el producte a tot Espanya, per la qual cosa els clients de qualsevol punt del país poden ja adquirir, a través del web específic lidlonline.es, els articles de moda, jardineriallarlleurebricolatge, etc., que Lidl comercialitza periòdicament a les seves botigues sota les seves pròpies marques.

Per celebrar la posada en marxa de l’‘e-commerce’, Lidl llança una promoció especial per a les primeres setmanes, amb ofertes de fins al 50% en molts dels seus productes de basar.

Notícies relacionades

Cada setmana, el client podrà adquirir a través de Lidlonline.es els mateixos articles de basar que Lidl posa a la venda a les seves botigues de forma temporal, i al mateix preu que als establiments. Tot i que els productes es poden reservar amb uns dies d’antelació, el subministrament a domicili no es realitzarà fins que el producte sigui en botiga, en la data de promoció prevista.

Les comandes tindran un cost d’enviament únic i senzill de 3,99 euros, independent del volum i el nombre d’articles sol·licitats, i un termini d’entrega màxim de tres dies laborals.

Temes:

Lidl