FONS

L''start-up' Eelp! capta 550.000 euros en una ronda de finançament

L'empresa vol aprofitar els fons per internacionalitzar-se

lex-daz-ceo2

lex-daz-ceo2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’'start-up' Eelp!, especialitzada en la gestió de tota mena de serveis des del mòbil, ha captat 550.000 euros en una ronda de finançament liderada per l’agència immobiliària Forcadell, Dídac Lee, Civeta Investment Carlos Blanco.

Amb aquesta injecció de capital, la companyia pretén consolidar el negoci per tot el territori espanyol i preparar la seva entrada a Europa, segons ha informat en un comunicat.

Eelp!, fundat a començaments del 2017 per Álex Díaz, Álex Caudet i Carlos Blanco, acumula des del seu naixement un finançament de 750.000 euros (la primera ronda, de 200.000 euros, va ser el gener del 2017).

Notícies relacionades

El cofundador de l’emergent i conseller delegat, Álex Díaz, ha destacat que amb aquesta última ronda de finançament la firma aconseguirà consolidar-se "com una de les companyies espanyoles més grans de serveis d’Espanya" i iniciar la seva etapa "en una ciutat internacional".

L’‘app’ d’Eelp! permet contractar serveis tan diversos com ara hores de neteja, passar la ITV i una classe de ioga a casa.

Temes:

Startups