Turisme

Airbnb va registrar 3,6 milions d'hostes a Espanya en tres mesos

L'empresa situa Espanya com la quarta destinació més popular al món

zentauroepp44009912 barcelona 27 06 2018 economia para tema del d a  previsi n d180903093045

zentauroepp44009912 barcelona 27 06 2018 economia para tema del d a previsi n d180903093045 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

Airbnb ha registrat més de 3,6 milions d’hostes nacionals i internacionals a Espanya durant els mesos d’estiu –el juny, el juliol i l’agost–, ha informat la plataforma aquest dijous en un comunicat.

Els viatgers van gastar una mitjana de 99 euros per nit a Espanya, situada com la quarta destinació més popular del món a Airbnb, que ha experimentat una "temporada rècord" aquest estiu amb 60 milions d’hostes de tot el món en allotjaments anunciats, sent la nit de l’11 d’agost la que va registrar més facturació d’hostes.

Barcelona, Madrid i València acumulen la quantitat de reserves més gran a Airbnb, seguides de Màlaga, Sevilla, Palma de Mallorca, Granada, Alacant, Sant Sebastià i Marbella (Màlaga).

Com a "destinacions tendència" emergeixen Lerma, Aranda de Duero (Castella i Lleó), Berriozar (Navarra), Gorliz-Elexalde (País Basc) i Graus (Aragó) al ser les localitats amb més creixement entre els hostes a Espanya.

2,1 milions d’hostes espanyols

Un total de 2,1 milions d’hostes procedents d’Espanya van fer la facturació en allotjaments anunciats a Airbnb aquest estiu, i més de 570.000 van ser viatgers en família.

El country mànager d’Airbnb Marketing Services, Arnaldo Muñoz, ha destacat que el nombre d’espanyols que es van allotjar en allotjaments anunciats a Airbnb aquest estiu ha augmentat un 24%, "prova que cada vegada més persones al país desitgen descobrir una destinació com un habitant més".

Notícies relacionades

Les destinacions més sol·licitades pels viatgers espanyols van ser Espanya, França, Portugal, el Regne Unit, els Estats Units, Alemanya, Croàcia, Grècia i Irlanda.

En el cas de famílies, les "destinacions tendència" són Londres (el Regne Unit), Jersey City (els Estats Units), Nimes (França), Marràqueix (el Marroc), Andorra la Vella (Andorra), Sofia (Bulgària) o Rovaniemi (Finlàndia).

Temes:

Airbnb Turisme