sostenibilitat

Acord per instal·lar punts de càrrega de cotxes elèctrics a les comunitats de veïns

Factor Energia i el grup SIFU acorden fomentar la implantació de la infraestrutura sense cost per als usuaris

zentauroepp40074270 francfort170912192039

zentauroepp40074270 francfort170912192039 / Martin Meissner

1
Es llegeix en minuts

Factor Energia ha tancat un acord amb el grup SIFU per promocionar la implantació de punts de càrrega de vehicles elèctricsals aparcaments de comunitats de veïns. L’objectiu és que la instal·lació d’aquestes infraestructures sigui a cost zero per a l’usuari final. 

El conveni entre la comercialitzadora d’energia i la firma líder en la prestacions de serveis a comunitats de propietaris preveu la instal·lació dels punts de càrrega des del punt de vista del material elèctric i les comunicacions, així com de la seva configuració i manteniment posterior. Factor Energia facilitarà els dispositius, les prescripcions tècniques, el projecte i proporcionarà els serveis de subministrament elèctric i de gestió de càrregues als usuaris de la comunitat de veïns.

Mobilitat elèctrica

Notícies relacionades

Amb la finalitat de facilitar la instal·lació de punts de càrrega, que permetran la consolidació de la mobilitat elèctrica privada, les dues companyies han establert que els estudis tècnics, permisos i altres accions empreses a les finques per dur a terme la instal·lació no tindran cap cost per a les comunitats.

L’acord també recull oferir avantatges als veïns que finalment optin per instal·lar un punt de càrrega a la seva plaça de pàrquing, ja que podran abonar la seva connexió de manera fraccionada en fins a 24 mesos per a la seva comoditat. L’aliança s’ha formalitzat aquest matí mitjançant la signatura d’acord de col·laboració per part d’Albert Campabadal Blanco, vicepresident del grup SIFU, i Emili Rousaud, director general de Factor Energia.