EMPRENEDORS

Banc Sabadell un programa per invertir en 'start-ups' de salut

La iniciativa es denomina BStartup Health

zentauroepp40420192 picture shows  banc sabadell  catalan bank building in barce171005142722

zentauroepp40420192 picture shows banc sabadell catalan bank building in barce171005142722 / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Banc Sabadell ha tret BStartup Health, un programa dirigit a projectes de salut en fases de 'pre-seed' i 'seed', que en la seva primera edició invertirà 75.000 euros en tres ‘start-ups’.

En un comunicat, l’entitat bancària ha anunciat que es finançaran tres projectes a tot Espanya, que seran seleccionats per un comitè científic integrat per inversors emprenedors experts en salut.

BStartup oferirà a les ‘start-ups’ seleccionades una mentorització per part d’un dels tres experts del comitè, que els orientaran a nivell estratègic de negoci, i un acompanyament de l’equip del programa en l’estratègia 'fundraising'.

Notícies relacionades

La directora de BStartup, Yolanda Pérez, ha explicat que en aquest programa "es reforça l’aposta recolzant els emprenedors en salut i l’avaluació de projectes d’hospitals i centres d’investigació espanyols, que sovint són de primer nivell mundial".

Per la seva banda, el membre del comitè científic, Damià Tormo, ha destacat la procedència del món de la inversió en salut del comitè, un factor que ajudarà a identificar projectes d’interès per a la indústria.