NOMENAMENT

Jesús Gascón, nou director general de l'Agència Tributària

Fins ara exercia com a inspector dels Serveis en el Servei d'Auditoria Interna de l'AEAT

zentauroepp43907324 jesus gascon180622173706

zentauroepp43907324 jesus gascon180622173706

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Consell de Ministres ha nomenat aquest divendres director general del’Agència Tributària  (AEAT) Jesús Gascón Catalán, que fins ara exercia com a inspector dels Serveis en el Servei d’Auditoria Interna de l’AEAT, ha informat el Ministeri d’Hisenda.

Nascut a Saragossa el 1961, és llicenciat en Dret per la Universitat de Saragossa, a més d’inspector d’Hisenda de l’Estat, interventor i auditor de l’Estat i inspector dels Serveis d’Economia i Hisenda.

En l’AEAT i el Ministeri d’Hisenda ha sigut també director general de Tributs, director del Departament de Gestió Tributària i director adjunt del Departament d’Organització, Planificació i Relacions Institucionals, entre altres càrrecs.

El Consell de Ministres també ha nomenat secretari general de Finançament Autonòmic i Local Diego Martínez López, que ha sigut director general de Finançament i Tributs de la Junta d’Andalusia, investigador sènior en IPTS-Joint Research Centre de la Comissió Europea i professor titular de la Universitat Pablo Olavide de Sevilla, entre altres càrrecs.

La nova directora general de Racionalització i Centralització de la Contractació és Paloma Rosado Santurino, en què fins ara tenia el càrrec de sub directora general de Coordinació i Gestió Pressupostària.

Notícies relacionades

El nou Interventor General de l’Administració General de l’Estat és Pablo Arellano Pardo, que fins ara era el director general de Racionalització i Centralització de la Contractació.

El nou president del Tribunal Econòmic Administratiu Central és José Antonio Marco Sanjuán, fins ara president del Tribunal Econòmic Administratiu Regional de Castella i Lleó.