INFRAESTRUCTURES

Abertis es reunirà el 25 de juliol per decidir la seva exclusió a la borsa

El grup aprovarà la decisió després de l'opa en junta extraordinària el 25 de juliol

-FOTODELDIA-GRAF2595. MADRID, 15/03/2018.- El presidente de ACS, Florentino Pérez (c); el consejero delegado de Atlantia, Giovanni Castelluci (i), y el presidente de Hochtief, Marcelino Fernández Verdes (d), durante la rueda de prensa ofrecida hoy para explicar los detalles de su oferta conjunta por la totalidad de las acciones de la concesionaria de autopistas Abertis. EFE/Emilio Naranjo

-FOTODELDIA-GRAF2595. MADRID, 15/03/2018.- El presidente de ACS, Florentino Pérez (c); el consejero delegado de Atlantia, Giovanni Castelluci (i), y el presidente de Hochtief, Marcelino Fernández Verdes (d), durante la rueda de prensa ofrecida hoy para explicar los detalles de su oferta conjunta por la totalidad de las acciones de la concesionaria de autopistas Abertis. EFE/Emilio Naranjo / Emilio Naranjo (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La companyia d’infraestructures Abertis celebrarà el 25 de juliol una junta general extraordinària d’accionistes en què sotmetrà a aprovació la seva exclusió de cotització a les borses de valors de Madrid, Barcelona, Bilbao i València, segons ha informat l’empresa d’autopistes aquest matí. L’anunci coincideix amb les paraules del ministre de Foment, José Luis Ábalos, sobre la coinversió del’AP-7  il’AP-2, actualment gestionada per la concessionària Acesa (Abertis), autopistes a les quals no s’haurà de pagar a partir de l’1 de setembre del 2021l’1 de setembre del 2021.

Abertis aprovarà aquesta decisió, establerta enl’opa  que Hochtief, filial alemanya d’ACSl’opa  Hochtief, va llançar sobre el grup d’infraestructures.

El 14 de maig passat Atlantia i ACS van prendre el control d’Abertis després d’acceptar l’opa de Hochtief, una operació que també va suposar que Marcelino Fernández Verdes, màxim executiu de Hochtief i conseller delegat d’ACS, fos nomenat president d’Abertis en substitució de Salvador Alemany.

Notícies relacionades

Així mateix, Abertis preveu aprovar en la junta una reducció de capital mitjançant l’amortització d’accions pròpies, en concret del paquet de 78,8 milions d’accions que té en autocartera.

La junta, que se celebrarà a Madrid, servirà també per ratificar el nomenament de diversos consellers dominicals, com el de Marcelino Fernández Verdes, Peter-Wilhelm Sassenfeld, Wilhelm Nikolaus Franziskus Pius Graf Von Matuschka, José Ignacio Legorburo, Ángel Manuel Muriel, Peter Hubert Coenen, Georg Johannes von Bronk, Javier Carreño, Rudolf Christian Ferdinand i Mischa Bastian Horstmann.