BANCA MÒBIL

N26 obrirà una oficina a Barcelona i contractarà 100 enginyers

La nova oficina d'N26 se centrarà en desenvolupament de producte i tecnologia

zentauroepp43058533 barcelona 24 04 2018 econom a valentin stalf   fundador de n180425125328

zentauroepp43058533 barcelona 24 04 2018 econom a valentin stalf fundador de n180425125328 / FERRAN NADEU

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El banc mòbil N26 ha anunciat que obrirà unaoficina de desenvolupament a Barcelona. Serà la segona oficina europea de l’empresa a Europa (després de Berlín), i hi planeja contractar més de 100 enginyers i experts en desenvolupament de producte al finalitzar el 2019.

"Barcelona és famosa per ser un centre tecnològic amb un ecosistema emprenedor molt potent. Aquest pas permet a N26 obrir les portes a nous talents per continuar augmentant el seu equip al mateix ritme que fins ara", ha afirmat l’empresa en un comunicat.

La nova oficina d’N26 se centrarà en desenvolupament de producte i tecnologia, i obrirà les seves portes l’1 de setembre d’aquest any. L’objectiu per a aquest tech hub és contractar més de 100 enginyers i experts en desenvolupament de producte abans de finalitzar el 2019, i continuar creixent els propers anys.

Actualment N26 compta amb més de 430 empleats a Berlín i Nova York. El procés de contractació per a Barcelona ja està actiu a laweb de N26. A l’afegir aquesta segona oficina europea en una ciutat tan atractiva com Barcelona, N26 i els seus empleats tindran més flexibilitat quant a la seva ubicació, un pas important per a N26 en el seu camí cap a convertir-se en un ocupador global.

“El nostre equip és una de les claus del nostre èxit. Obrir una nova oficina a Barcelona ens permetrà continuar creixent com a ocupador tecnològic de primer nivell i continuar atraient el millor talent, al qual oferirem oportunitats internacionals”, comenta Valentin Stalf, conseller delegat d’N26.

"Barcelona s’ha convertit en un dels epicentres de tecnologia més madurs dins de l’ecosistema europeu. A més d’aquesta atmosfera emprenedora, la gran qualitat de vida de Barcelona i el fet que Espanya sigui un dels mercats més importants per a N26 han sigut factors claus a l’hora d’escollir la ciutat com a segona ubicació. N26 compta amb un equip dedicat al mercat espanyol des del gener d’aquest any, i augmentarà la seva presència al mercat de manera exponencial", ha dit l’empresa.

Notícies relacionades

"Barcelona és una de les ciutats amb més creixement per a N26, i per a nosaltres és important respirar el mateix aire que respiren els nostres clients. La ciutat comparteix el mateix esperit internacional i emprenedor d’N26, i és perfecta per al nostre primer equip europeu fora de Berlín", va comentar Francisco Sierra, director general d’N26 a Espanya.

N26 té per objectiu redissenyar la banca per fer-la més accessible i contemporània, i al mateix temps que avança, segueix sumant èxits i superant metes. Al març N26 va tancar la seva ronda de finançament Series C per valor de 160 milions de dòlars, i fa tan sols una setmana The Mobile Bank va superar la meta de 1.000 milions d’euros en transaccions mensuals amb més d’1 milió de clients.

Temes:

Bancs