comicis

Masià dona el tret de sortida a les eleccions a la Cambra

L'advocat i economista presenta la seva candidatura i defensa la tornada de seus empresarials a Catalunya

zentauroepp43723797 candidatura  ramon masia180612220852

zentauroepp43723797 candidatura ramon masia180612220852

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tret de sortida, tot i que encara no hi ha data convocada. L’advocat i economista Ramon Masià, que porta mesos fent campanya, ha fet la presentació de la seva candidatura a la Cambra de Comerç de BarcelonaMiquel Valls, president des de fa 16 anys, va confirmar recentment que no optarà a la reeleccióreelecció.

Masià ha assegurat que una de les seves prioritats serà mobilitzar-se per aconseguir el retorn de les més de 4.000 empreses que entre l’octubre i el desembre passats van traslladar la seva seu social fora de Catalunya. A més s’ha compromès a fer de la Cambra una veritable "plataforma per a la defensa dels interessos dels autònoms i les microempreses".

Masià ha presentat 40 candidats a vocals entre els que es troben el fundador de la cadena de gimnasos Dir, Ramon Canela, la periodista Pilar Calvo; l’escriptora Asha Miró o Ramon Piqué, president del Gremi de Manyans d’Espanya, entre d’altres. El seu lema és "Empresaritzar la Cambra".

Altres candidats

Notícies relacionades

El cap de cartell, que està vinculat a la Cambra des de fa 20 anys i va arribar a ser pràcticament cap de la campanya de Valls quan aquest es va mesurar amb Antoni Negre, ha comunicat la seva decisió al vicepresident i conseller d’Economia, Pere Aragonès; a la titular d’Empresa, Maria Àngels Chacón; a Miquel Valls i als presidents de les principals organitzacions econòmiques i empresarials del país.

Sense ser encara oficials, optaran a la presidència de la Cambra Luis Conde, pròxim a Valls i considerat un candidat oficialista; així com José María Torres, fundador de la firma de telecomunicacions Numintec, avalat per la patronal Pimec, de la qual forma part, i per altres empreses que assegura que revelarà quan es convoquin les eleccions.