Del 14 al 18 de juny

Els sindicats convoquen aturades parcials en el servei d'autobusos que connecta Barcelona amb el Prat

El servei es veurà afectat de 6.00 a 8.00 hores del matí i 18.00 a 20.00 hores de la tarda, amb uns serveis mínims decretats del 33%

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto

El servei de l’Aerobús, dues línies d’autobusos que connecten el centre de Barcelona ambl’aeroport del Prat de Llobregat, es veurà interromput parcialment entre els dies 14 i 18 de juny amb motiu de les aturades convocades pel comitè d’empresa, que afectaran al servei de sis a vuit del matí i de sis a vuit de la tarda. Els serveis mínims decretats pel departament de Treball durant aquelles hores són del 33%.

Notícies relacionades

La secció sindicald’Unió General de Treballadors (UGT), el sindicat amb més representació dins de l’empresa, denuncia la falta de voluntat d’acord amb Serveis Generals de Mobilitat i Transport, l’empresa que opera el servei i que depèn de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), per pactar noves modificacions en les condicions laborals dels treballadors.

El membre del comitè d’empresa, i delegat sindical de l’UGT, Agustín Gómez, afirma que la voluntat de l’atur és aconseguir, entre altres coses, millores en punts com una millor estabilitat horària i modificacions en la distribució de les jornades laborals, per a una millor conciliació familiar. "Tenim molta rotació de torns, d’aquí a una setmana podem tenir diferents hores d’entrada i a la setmana següent, d’altres; fet que ens dificulta molt establir rutines", explica Gómez.