ECONOMIA DIGITAL

Foment i Barcelona Tech City preparen un espai per a emprenedors

Les dues entitats firmen un acord de col·laboració

zentauroepp43446607 economia  el presidente de foment  joaquim gay de montell   180522140951

zentauroepp43446607 economia el presidente de foment joaquim gay de montell 180522140951 / Sandra Lazaro

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Foment del Treball Nacional i Barcelona Tech City han firmat un acord de col·laboració que, entre altres qüestions, estudiarà la possibilitat d’oferir un espai per a emprenedors similar al Pier 01 en les instal·lacions de Foment.

L’acord de col·laboració, segons ha informat Foment, preveu la creació "d’un nou espai per a emprenedors similars als que actualment té Barcelona Tech City per acollir ‘start-ups’ i emprenedors, així com corporacions, empreses i laboratoris d’innovació".

Notícies relacionades

Segons altres fonts, les dues entitats estan treballant acutalment en el projecte, que consistiria a utilitzar alguna de les instal·lacions de Foment del Treball que actualment estan desocupades per establir un espai d’emprenedoria que aculli 'start-ups', tot que seria un espai "verticalitzat amb filosofia Pier", és a dir, dedicat a un sector en concret i on s’oferiria espai a empreses de nova creació del sector.

El Pier 01, ubicat al Palau de Mar, concentra ara més de 100 empreses i més de 1.000 professionals de diversos sectors. Segons el conseller delegat de Barcelona Tech City, Miquel Martí, l’associació busca, a més d’obrir altres Pier per la ciutat (espais de ‘start-ups’ de tots els sectors), "verticalitzar espais per sectors", és a dir, obrir altres llocs on s’acullin ‘start-ups’ però agrupades per sectors, de tal manera que es pugui crear a Barcelona "un gran campus digital". Blockchain, social, ciències de la vida, videojocs, movilitat, IoT o 'smart cities’són alguns d’aquests àmbits.

Temes:

Startups